Известные люди района

Каҫалтӑрӑхӗпултаруллӑҫынсемпепуян. ҪавшутраАсанкассиялӗ те айккинче тӑмасть. Хастар та сумлӑҫыннисенеҫӗршывӑнпуркӗтесӗнче те курмапулать. Мухтанатпӑрэпирвӗсемпе, асратытатпӑр.

Районӑн 80 ҫулхиюбилейнехалалласа  6 класравӗренекенсем класс сехетӗнче Денис Гордеев пултарулӑхӗпепаллашрӗҫ. Виталий Станьялпа Наталия Камышовахатӗрленӗ «Чӑвашхалӑхҫыравҫи Денис Гордеев»тӗрленчӗкпеусӑ курса ҫыравҫӑнпурнӑҫҫулнетепӗрхутйӗрлерӗҫ.

2018- мӗшҫулхиҫӗртмеуйӑхӗн 4-мӗшӗнче Денис Викторович 80 ҫулхиюбилейнеуявларӗ. Ыттичухнехи пек ҫавракаҫула ял-йышпапухӑнсаирттереймерӗҫыравҫӑ – ҫулсемхӑйсенвӑйнетуйтармапусланисисӗнет. (Уявнепалӑртмасӑрхӑварман-ха ӑна, палӑртнӑ, чиперехпалӑртнӑ: презентацисем те тунӑ, кӗнекисене те вуланӑ.) Хальхинче вара ентешӗмӗрелайӑхпӗлекен, вӑлҫырнӑпроизведенисенепӗрнесиктермесӗрвуласапырсакирлӗ пек хакпамапултараканюлташӗнӗҫӗсемпепаллашрӑмӑр.

Тинӗсрен (Ҫаплачӗннӗӑнаашшӗ-амӑшӗпетӑванӗсем,юлташӗсем.) тӗслӗхилмелли нумай.4 класс пӗтерсенехӗҫекӳлӗннӗвӑл, лашапаҫӳренӗ:патшалӑхатырӑ талеҫнӗ, утӑ-улӑм, кӗлтетурттарнӑ.Ҫӑпататусасутнӑ. Ҫитӗнерехпеэртелтеӗҫленӗ, малаллавӗренме кайма укҫатунӑ. Хӑйвӑйӗпеаслӑпӗлӳилнӗ. Паянхикунчченхӑйюратнӑӗҫнепарӑнсахалӑхшӑнырми-канмитӑрӑшать.